Novosadski informativni portal 021

Zabava

Da li biste gurnuli debeljka ispred voza da spasite druge ljude?

Zamislite da se nalazite na nadvožnjaku iznad pruge, a voz ispod vas juri velikom brzinom, pravo na pet ljudi koji ništa ne sluteći rade na šinama. Na mostu s vama stoji neki debeljko i ako ga gurnete, njegov pad će zaustaviti voz, i spasićete pet radnika. Da li biste ga gurnuli?

Ključ sreće za Francuze je...

Francuzi veruju da je seks najsigurniji put do sreće, dok Francuskinje veruju da je ključ sreće hrana, pokazalo je danas objavljeno istraživanje.

Lizalica sa ukusom piva

Novi proizvod kompanija "Lolifil" sigurno će obradovati sve ljubitelje piva, jer je ovaj proizvođač slatkiša iz Ostina, u Teksasu, proizveo lizalice za ukusom piva.

VIDEO: Hitler u potaji jeo kolače i keks

Najbliži pomoćnici i posluga Adolfa Hitlera često su znali da govore da je zloglasni nacistički vođa držao strogu dijetu i pio samo mlaku vodu. Međutim, čini se da to nije istina.

Hitler greškom završio na porculanskim šoljicama

Jedna nemačka prodavnica nameštaja naručila je od kineskog proizvođača šoljice sa "romantičnim" motivima. Neki kineski dizajner je osim ruža, stavio i staru poštansku marku. Problem je što je na markici – Adolf Hitler.

Nepotrebne, ali zanimljive činjenice

Aleksandar Armstrong i Ričard Osman objavili su knjigu "100 najbesmislenijih stvari na svetu" i "100 najbesmislenijih argumenata na svetu" u kojima se nalaze najbesmislenije činjenice koje u suštini nikome nisu potrebne, ali mogu biti zabavne i zanimljive.

Ovo nikad ne treba da kažete šefu

Ma koliko vremena da provodite na poslu, vaš šef, pa ni kolege, vas ne poznaju u potpunosti. Poslovni nivo koji mora da se održava u firmi nameće određeno ponašanje iz čijeg okvira ne smete previše da izlazite, naročito ako želite da se održite u poslu i da napredujete.