Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: Prvi izlazak polarnih meda

Prvi izlazak napolje samo 14 nedelja starih polarnih medvedića i njihove majke u minhenskom zoo vrtu ispratilo je više od 100 novinara iz celog sveta.

VIDEO: Piloti suspendovani jer su igrali u avionu

Dvojica pilota suspendovana su, a aviokompanija je opomenuta nakon što se na internetu pojavio snimak posade jednog aviona kako pleše između sedišta na visini od 10.600 metara slaveći Holi, jedan od najvažnijih festivala u hinduističkom kalendaru.

Nepal planira da izdaje planine

Nepal razmatra mogućnost da privatnim turističkim kompanijama iznajmi neke od zabačenijih, manje atraktivnih planinskih vrhova Himalaja koje su alpinisti dosad zanemarivali.

VIDEO: Đaci u kesama stižu do škole

Učenici u delovima Vijetnama pogođenim poplavama imaju velike poteškoće na putu od kuće do škole, ali su ipak pronašli način da stignu do škole i u klupe sednu suve odeće i obuće.

Pronašla štek sa 100 miliona lira pa se razočarala

Italijanka Klaudia Moreti pre nekoliko meseci pronašla je u sefu u kući svog ujaka čak 100 miliona lira u gotovini, ali se razočarala kada su joj rekli da je sav novac bezvredan jer se stara italijanska valuta više ne koristi.

VIDEO: Penis usred ozbiljne emisije

Novinari u studiju Foks 31 su komentarisali stravične vesti o udesu helikoptera kod Sijetla, kada je novinar pokazao niz slika, koje nisu imale nikakve veze sa temom, a među njima je bila i slika nečijeg penisa.

Njegov mali penis izazvao smeh porote

Tokom suđenja Britancu Maksu Klifordu naizgled nije bilo apsolutno ničeg smešnog, ali vest o njegovom slučaju dospela je u strane medije zahvaljujući smehu porotnika.