Novosadski informativni portal 021

Zabava

Svinja u beogradskom autobusu?

Grupa na Fejsbuku "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" postavila je na svojoj stranici fotografiju starijeg čoveka koji drži svinju pored sebe u autobusu.

Najčešće muške i ženske laži

Laži su toliko prisutne u vezama, a naročito na samom početku muško-ženskih odnosa kada se svi trude da stvore što bolju sliku o sebi, da su postale gotovo normalna stvar.

VIDEO: Hrvatska dobila prvi jajomat

U Varaždinu je danas pušten u rad prvi jajomat u Hrvatskoj, uređaj koji građanima omogućava da kupuju sveža jaja, kao što rade sa osvežavajućim pićima.

FOTO: Mesečno potroši 1.600 evra za negu brkova

Turski šampion sa najdužim brkovima, Haci Kirbac iz Erzuruma, svoje metar i po duge brkove svakodnevno neguje posebnim preparatima, a tokom rada u svojoj berbernici veže ih oko glave i tako privlači pažnju mušterija i javnosti.

VIDEO: Trik za lakše buđenje

Teško se budite ujutru? Možda jer to radite na pogrešan način. Zato, isprobajte način kojim roditelji bude ovog preslatkog dečaka.

Ljuti ajvar po imenu "Cepoguzac"

Na jednom internet sajtu osvanuo je nesvakidašnji oglas u kojem se sa ponosom predstavlja ekstremno ljuti sos, tačnije ajvar napravljen od najljućih papričica na svetu pod nazivom "Cepoguzac".

VIDEO: Prvi izlazak polarnih meda

Prvi izlazak napolje samo 14 nedelja starih polarnih medvedića i njihove majke u minhenskom zoo vrtu ispratilo je više od 100 novinara iz celog sveta.

VIDEO: Piloti suspendovani jer su igrali u avionu

Dvojica pilota suspendovana su, a aviokompanija je opomenuta nakon što se na internetu pojavio snimak posade jednog aviona kako pleše između sedišta na visini od 10.600 metara slaveći Holi, jedan od najvažnijih festivala u hinduističkom kalendaru.