Novosadski informativni portal 021

Zabava

Dobila otkaz jer je atraktivna

Poslodavci imaju pravo da otpuste radnice ukoliko smatraju da su one "previše zgodne i privlačne", odlučio je danas sud u američkoj saveznoj državi Ajova.

FOTO: Manga ili realnost?

Manga izgled sve je popularniji trend, a brojni azijski mediji preplavljeni su fotografijama mladih ljudi koji nastoje da što je više moguće izgledaju kao likovi iz japanskih animiranih filmova.

Odbrojavanje do smaka sveta

Kako se bliži kraj godine, na internetu se pojavljuju razna odbrojavanja: do Nove godine, otvaranja nove prodavnice, do određenog sniženja i slično, tako da je bilo neminovno da se pojavi i brojač koji najavljuje smak sveta.

Protest protiv smaka sveta u Sarajevu

Grupa okupljena na Fejsbuku zakazala je za 21. decembar miran protest u Sarajevu protiv smaka sveta koji je najavljen na taj dan, na osnovu kalendara Maja koji se završava upravo tog dana.

Harvard otvorio klub sadomazohizma

Najprestižniji američki univerzitet Harvard otvorio je klub posvećen sadomazohizmu, koji pruža "tačne informacije o alternativnim oblicima seksualnosti" u cilju rušenja stereotipa u vezi sa sadomazohizmom.

Profesionalni štrajkači

Otac i sin iz Osijeka Dubravko i Filip Lažeta profesionalno se bave organizacijom protesta u Hrvatskoj i gde god da ih pozovu sindikati i radnici, odazovu se i sa sobom nose svoj razglas i "protestnu opremu", ako treba pišu i transparente.