Novosadski informativni portal 021

Zabava

Zamena za partnera u krevetu

Ukoliko imate problema sa "deljenjem kreveta", ukoliko vas partner često "guši" tokom noći ili vam smeta hrkanje, novi jastuci koji su hit u Britaniji mogu biti pravo rešenje za vas.

VIDEO: Stare knjige iz automata

Knjižara "The Monkey Paw" iz Toronta poznata po prodaji starih dela, predstavila je neobičan automat ručne proizvodnje koji nudi mogućnost nasumičnog izbora knjige.

I policija se sprema za Smak sveta

Pred 21. decembar, koji je, navodno, u kalendaru Maja obeležen kao smak sveta, francuska policija vrši ozbiljne pripreme kako bi sprečila histeriju onih koji veruju u takve teorije i okultizam.

Zašto nam se neke stvari gade?

Pokvareno ili crvljivo meso, izmet ili neke životinje poput pauka ili pacova kod većine nas izazivaju gađenje. Ali, zašto nam se gade i neka jela koja u drugim kulturama važe kao specijalitet?

Francuska zabranila pristup "skloništu" od smaka sveta

Sa približavanjem 21. decembra, kada će po majanskom proročanstvu nastupiti smak sveta, biće sve više onih koji će pokušati da se na vreme sklone u jedno od nekoliko mesta na planeti za koje sledbenici Nju Ejdž teorije veruju da će biti pošteđena od sveopšteg uništenja.

Indija: Ko jede meso - postane lopov i silovatelj

Vegeterijanci već odavno upozoravaju na štetan uticaj mesa po zdravlje ljudi, ali su autori jednog indijskog udžbenika za osnovce otišli korak dalje, upozoravajući đake da će konzumiranjem mesa postati lažovi, lopovi, pa čak i silovatelji.

FOTO: Baka i njena mačka hit u Japanu i SAD

Pre 10 godina, fotograf Mijoko Ihara, počela je da slika jedno veliko prijateljstvo koje traje i danas. Naime, Ihara je fotografisala svoju 88-godišnju baku Misu i njenu mačku pod imenom Fukumaru.

FOTO: Kad parovi zamene odeću...

Kandaska umetnica Hana Pesut fotografisala je svoje prijatelje i članove porodice kako poziraju u dva izdanja – u prvom, ležerno stojeći jedno pored drugog, da bi u drugom zamenili odeću.