Novosadski informativni portal 021

Zabava

Saznajte ko vas "gugla"

Novi servis "Brendiraj sebe" (BrandYourself), omogućava korisnicima da vide ko ih je tražio na internetu, kao i da kontrolišu svoju reputaciju.

VIDEO: Da Vinčijevi "rendgenski" crteži

Stručnjaci koji su imali prilike da prouče radove Leonarda da Vinčija tvrde da su crteži velikog umetnika i univerzalnog genija, koji je umro 1519. godine, po svojoj preciznosti bili stotinama godina ispred svog vremena i da u nekim aspektima mogu da doprinesu čak i našem današnjem razumevanju ljudskog tela.

Najbogatiji Australijanac gradi Titanik II

Jedan od najbogatijih ljudi Australije, Klaj Palmer rekao je da planira da izgradi verziju broda "Titanik" za 21. vek u Kini, a da će prvo putovanje broda od Engleske do Njujorka biti 2016. godine.

Ova devojka ima savršeno lice

Nakon što je 18-godišnja Florens Kolgejt pobedila na jednom takmičenju za najlepšu ženu prirodnog izgleda, mnogi su počeli da komentarišu kako Florens zapravo ima savršeno lice.

VIDEO: Pauk pojeo zmiju

Ako vas hvata jeza od pauka, snimak koji je jedan Australijanac nedavno postavio na Jutjub će vas zaprepastiti. Reč je o snimku na kojem se može videti džinovski pauk kako proždire šumsku zmiju, i to ne malu.

Dobila dva puta na lotou u istom danu

Žena u Virdžiniji uspela je da u jednom danu kupi dva dobitna tiketa i na oba stavi identične brojeve, a ova neobična odluka donela joj je 2 miliona dolara, po milion za svaki listić.