Autor: 021.rs

Zabava
24.05.2016.
00:18 > 12:10
Do Egzit festivala ostalo je nepunih sedam nedelja, a već je popunjeno 70% kapaciteta festivala koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
  • Podbarac

    24.05.2016 23:58
    Istina o prvom EXIT-u
    @Dule
    Nisu oni počeli od "malog festivala": Pomogao ih je i pare dao Mlađan Dinkić na ime zasluga za "EXIT 0", koji je kao organizovan ispred Studentske unije u leto pred 5. oktobar. Kažem "kao" jer su viđeniji članovi unije bili u "izbeglištvu" zbog raznih optužbi, a pre svega oko ubistva Boška Peroševića.
    Elem, organizatori "EXIT 0" (sadašnji vlasnici) ispred Filozofskog fakulteta, dobili su i neke pare putem Fonda da pripreme studente za izbore i podrže Otpor.
    Ali na kraju nije bilo ni O od Otpora na "EXIT O" - npr. pokojna Sonja Savić je htela da razvije zastavu Otpora na kraju performansa, pa su joj zabranili na probi "jer kao provocira zabranu", pa je i ona prevarena pristala...
    Kao pretila im je DB, pa su "uplašeni za život" organizatori EXIT zabranili svako pominjanje Otpora - pare Fondu naravno nisu vratili...
    Zanimljivo, kadrovi tadašnje DB, a simpatizeri DOS-a, tvrde da im nikad nije prećeno, ali i da su organizatori "EXIT"-a tada dobili neke pare od JUL-a, što im je bilo čudno?
    E sad zašto je onda DOS i Mlađan Dinkić sponzorisao "EXIT 1"?
    Pa nisu navodno znali za te pare od JUL-a!
    A kad su saznali, bilo je i kasno, em bruka, a obaška već utrčali i neki domaći i beogradski politićari "u pomoć" sa državnim parama, koje su završavaju ko zna gde...
    Ako im je već tako prošao "EXIT 1", otkud onda i dalje "EXIT 2" pa do sada?
    Da ponovim:
    "...obaška utrčali i neki domaći i beogradski politićari "u pomoć" sa državnim parama, koje završavaju ko zna gde..."
  • Dule

    24.05.2016 21:22
    @Podbarac
    Pa organizuj majstore, sta cekas? I oni su krenuli od malog festivala, mozes i ti.
  • Podbarac

    24.05.2016 15:26
    Za EXIT treba neka ledina...
    Da je imalo pameti na Tvrđavi bi bila pozorišta, izložbe, klasika i jazz, a ove belosvetske na njivu ili neku ledinu pa da tamo obaška nađubre i bude neke koristi od njih, umesto da đubre zidine spomenika kulture i novosadke pasaže. Tolko.
  • jana

    24.05.2016 09:52
    Mi omladinci smo svi dobili ulaznice od stranke. Jupi !!!!
  • Vlada

    24.05.2016 08:37
    ---
    Na Exit kao na hodočašće. U Big kao na hodočašće. U McDonalds kao na hodočašće. Masovna zabava industrije za zabavljanje i ispiranje mozgova. DOBRODOŠLI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna