Autor: Beta

Zabava
17.07.2016.
08:54 > 08:16
Akcioni film "Dan Bastilje" (Bastille Day) u kojem glumi Idris Elba, povučen je iz francuskih bioskopa posle napada kamionom u kojem su u Nicu ubijena 84 čoveka, a povređeno je više od 200.
  • Luj XXXXX

    17.07.2016 17:29
    Bastilja je zatvor
    Bastilja je zatvor a u zatvoru zive robijasi. Iz Bastilje su pusteni robijasi i tako je pocela Francuska revolucija begom iz zatvora. Kazu da je kamiondzija bio takodje robijas koje li koincidencije? Mozda je ovo poruka narodu da pazljivije bira sudije koji nevine ljude trpaju u zatvor a kriminalce postavljaju na upravljacke pozicije u drustvu. Jesu li Francuski revolucionari poubijali sudije koje su ih osudile ili su se izvukli jer je Francuska revolucija kako istorija belezi propala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna