Autor: Tanjug

Zabava
31.07.2016.
20:34 > 21:09
Manje poznate numere Brusa Springstina, koje datiraju još iz 1966. godine, biće objavljene kao kompilacija i audio dodatak njegovoj autobiografiji "Born to Run".
  • Ludvig Van

    01.08.2016 17:09
    LP ERA
    Dok su se pesme slusale na vinilu voleo sam da slusam njegove LP ploce i zanimalo me je sve o njemu kao vesniku iz daleke zemlje slobode tamo preko okeana koji mi je u ono vreme izgledao kao tek nesto veca bara. Danas ne znam i ne interesuje me nista ni o njemu ni o SAD. Cudno jer sad je tu internet i sve je na dohvat ruke ali bas me briga ja zivim u Novom Sadu kasljem jer mi sluzokozu nosa nagriza smrad koji se siri ulicama Novog Sada a potice od sahtova Novosadske Kanalizacije. Ne znam da li Bruce Springsteenu vazduh smrdi tamo u USA ali meni ovde u Srbiji toliko zaudara da se gusim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna