Autor: Express.hr

Zabava
12.06.2018.
06:53
Hiljade milijardi dolara vredan nakit, zlato, drago kamenje i umetnine nestale su ili su ukradene tokom Drugog svetskog rata.
  • Петровград

    12.06.2018 12:51
    Додуше није баш рано јутро, али мени што идем у другу као да јесте.
  • Петровград

    12.06.2018 12:49
    sale
    ''moram i ja nekom madjaru u svom zivotu ukrasti zlato!''

    Насмеја ме од раног јутра. И наравно SaleNs, SoneNs, MartinSP, итд. хихихииии


    а сад јутарња кафица пред посао
  • Teretni vagon

    12.06.2018 11:05
    @sale
    "Ja cu se njima osvetiti kad tad , ukrali su zlato , moram i ja nekom madjaru u svom zivotu ukrasti zlato!"
    Ozbiljna dijagnoza vreba ispod tvog šešira...
  • sale

    12.06.2018 10:49
    Moja baba je imala od 10-15g za vreme Drugog svetskog rata i zivela je u NS. Secala se svega , a tih noci kada su bile racije i bacali ljude pod Dunav, madjari su ulazili u kuce i imali su spiskove koga obavezno vode pod led a od ostalih su trazili zlato ko nije imao da plati isao je pod led. Posto su moji bili bogati platili su madjarima . Ja cu se njima osvetiti kad tad , ukrali su zlato , moram i ja nekom madjaru u svom zivotu ukrasti zlato!
  • JustinaNS

    12.06.2018 08:23
    Samo slika...
    Mnoga blaga su završila kod nižih oficira. Setite se filmova "Dvojka sa bisernom minđušom"( (Skarlet Johanson), "Šindlerove liste", "Dnevnika Ane Frank"... Blagom se plaćalo skrivanje u Argentini, plastične operacije lica, promena identiteta... Nemojte pogrešno razumeti, fascinira me ovaj arhivski fotos? Je li to delo čuvene Leni Rifenštal? Da ne znamo šta prikazano znači, treba joj priznati da je bila majstorica stvaranja vizuelnog utiska moći. Koliko znam, njena ideja su noćne parade, govori... pod svetlima reflektora, na Nemce je sve delovalo kao - večito...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna