Autor: Nezavisne novine

Zabava
21.10.2018.
00:05
Svi znaju da direktori, advokati i doktori izvrsno zarađuju pa su oni uvek prvi koji padnu na pamet kada se spominju velike plate. Međutim, postoje zanimanja koja nisu tako uobičajena i ne zahtevaju osmosatno sedenje u kancelariji, a donose dobru zaradu.
  • milo madacky

    21.11.2019 23:53
    aha
    I ja razlikujem pilice. neki su deblji a drugi mrsaviji, mada sto se tice psece hrane ja bih dao to maci pa da ona proba. u svakom slucaju ja testiram slame na mojoj maci, ako ona nece, necu ni ja ;-)
    ai svi ti takoreci poslovi su malo kmplikovaniji to get anyway, tako da je to a waste of time really ;-)
  • haha

    21.10.2018 22:03
    Tekst preveden iz USA, jedino tamo su doktori placeni mnogo, tj. kako treba. EU svoje ne ceni bas mnogo, zato su i u manjku, na opstu radost nas srpskih koje onda onda EU rado uvozi, jer su ovde placeni jos manje.
  • rukola

    21.10.2018 20:50
    @Kacanka
    Pa ti se slobodno vrati na kiosk da peces pljeskavice!
  • Kaćanka

    21.10.2018 12:49
    Evo ja znam da razlikujem pilice, gajim ih sama...u porukicama tj.kolačićima sam izuzetna....zvacem savrseno nevaspitano i pravim balone....al ima li ovde u Srbiji neko neobično zanimanje za obicne smrtnike...dosta mi je belog sveta i tamnosnjeg meda i mleka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna