Autor: Express.hr

Zabava
26.11.2018.
11:06 > 13:23
Još od svojih mladih dana Čarls Žogin je voleo je more, koje je video prvi put sa 11 godina. Tada je sledio stope dvojice starije braće koji su se priključili kraljevskoj mornarici.
  • Bob Rock

    27.11.2018 19:58
    @opalim te g...m
    Ili je faca, ili je baron.
  • Mister No

    27.11.2018 13:14
    Thrue
    Posto imam rodbinu u Halifaksu i bio sam u muzeju Titanik ispricacu jednu pricu koju tamo prica turisticki vodic o ovoj temi,Titanik je udario u santu bogatasi se evakuisu sa broda ,sirotinja ostaje zakljucana pod palubama da ne bi otimala mesta u camcima oni koji su se dokopali palube a Nisu imali novac mogli su da skacu u Atlantik koji je naj hladniji na svetu i u leto i naj opasniji,te im je sansa za prezivljavanje bila 0,00000000001 %, danima posle potonuca Titanika oni koji nisu potonuli su plutali mrtvi Atlantikom te su ih tu kupili odvozili u Halifaks tamo im pokupili ako su imali nesto vredno na sebi sat,prsten,lancic itd te ih sahranjivali,posle nekoliko dana poceli su da traze da im se plati sto idu da traze nesretnike po moru i to debeloòoo plati + bi uzeli jos novca ako je neko imao familiju koja ga je trazila,ponavljam reci vodica u toj tragediji Nije bilo Humanosti ni prema kome ko nije mogao debelo da plati cak su neki milioner se udavili iako su bili bogati jer kod sebe nisu imali nista vredno da plate svoj zivot u momentu,tako da sve price kako je neko nekoga zalio i pomagao jednostavno NISU ISTINA vec samo Holivudski Shit i nista drugo,Niko nije htio ici nikoga spasavati i traziti dok im se nije Debelo platilo tako da svi jednostavno shvate kaze vodic,ovde nije bilo sanse da iko od Sirotinje bude spasen jer oni su kasnije i sakrili broj putnika na brodu iako su ljudi znali da je neko ukrcan oni su to negirali,inace Bogatasi su kasnije dobili odstetu za bol!!
  • Aleksej

    26.11.2018 22:08
    Dva i po sata u ledenoj vodi i samo mu natekla stopala!? Hmmm...
    Umire se za pola sata, tesko da bi mu alkohol toliko pomogao.
  • dule

    26.11.2018 15:21
    Znači da se ne penjem na bilo kakav čamčić bez barem po litre radže?
  • opalim te g...m

    26.11.2018 12:46
    Koja faca! Svaka cast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna