Autor: Hina, AFP

Zabava
13.12.2018.
20:59
Kada NBA zvezda Stef Kari, jedan od najboljih svetskih košarkaša, javno izrazi sumnju da su astronauti hodali Mesecom, NASA to shvati vrlo ozbiljno.
  • odiseja

    16.12.2018 08:05
    zahvaljujući spacex i drugim svemirskim programima, svako će moći za desetak godina da ode u orbitu ili do meseca, ako ima dovoljno novca.
  • Jogi Letač

    14.12.2018 18:11
    U vreme hladnog rata da rusi nešto prodaju amerikancima?! Do saradnje u svemirskom programu je došlo znatno kasnije, kada su isključeni spejs-šatlovi iz upotrebe, i sada traje unatoč raznim embarzima zbog Ukrajine itd. Na međunarodnu svemirsku stanicu kosmonauti sada mogu doći samo ruskim raketama, pre desetak dana je bila vest da je stigla nova posada.
    A fascinantno je to kako je ljudima prosto neverovatno da su ljudi bili na Mesecu. Sistem obrazovanja nam je definitivno otišao dođavola.
  • Vlada

    14.12.2018 06:38
    ---
    "Jedna od važnijih čestitki stigla je iz SSSR-a, tada glavnog američkog "neprijatelja" i konkurenta u svemirskoj trci."
    Taj isti SSSR im je prodavao rakete da bi mogli da se lansiraju u svemir. Naravno da će prodavac da čestita kupcu tj. finansijeru, makar bili i "neprijatelji". A da li su Ameri spustili ljude na Mesec, neka svako pogleda mnoštvo dokumentaraca koji debelim argumentima negiraju ovu mogućnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna