Autor: Express.hr, yugopapir.com

Zabava
03.03.2019.
11:45
I u Jugoslaviji su postojali milijarderi, a na njih je podsetio portal yugopapir.com, koji objavljuje novinske članke iz bivše Jugoslavije.
  • Ns 49

    03.03.2019 12:54
    Nije Čaladanović već Čanadanović. On nije bilo loš političar ali kao lektoru rečnik mu je bio takav da ga običan narod nije razumeo.
    Mislim da je čuveni Titov govor u Splitu uneo negatiivnu prekretnicu u našem razvoju posle koga su čak i Udbaši išli i maltretirali uspešne privatnike ali nije im to prvi put.
    Meni neko jako blizak je početkom 60tih uveo norme slične ali niže nego na Zapadu i odmah su ga zvali u Beograd na razgovor posle čega ih je ukinuo.
    Da smo tih 70 tih dozvolili razvoj privatnog sektora mogao je ostati jednopartijski sistem koji bi to uspešnije kontrolisao nego ovaj sada i verovatno bi smo kao Kina bili zemlja u usponu.
    Sada smo još na nivou Kosovske bitke gde mnogi sanjaju da opet idemo da ratujemo mada ne čujem da spominju da će slati svoje sinove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna