Autor: Mondo

Zabava
13.06.2019.
14:59
Za nekoliko dana na kanalu HBO kreće emitovanje nove serije "Euforija" u kojoj glavnu ulogu igra Zendaja, zvezda filmova "Spajdermen: Povratak kući" i "Veličanstveni šoumen".
  • exc

    13.06.2019 19:59
    Bravo
    @adas

    "U svako vreme je bilo tesko odrastati, jer to daleko vise zavisi od roditelja nego od vremena."

    I još jednom bravo za komentar!
  • adas

    13.06.2019 19:01
    Tesko odrastati u danasnje vreme? U svako vreme je bilo tesko odrastati, jer to daleko vise zavisi od roditelja nego od vremena. Nakon odrastanja pocinju poteskoce vezane za vreme u kom se zivi - danas odrasli ne mogu da racunaju da sigurnost kakvu su imale (ili bar mislile da imaju) posleratne generacije, dok u drugim krajevima sveta postaje sve bolje biti odrastao...
  • kimi

    13.06.2019 16:45
    licimuri
    Jaooo mante me tih ,naljutice roditelje bullshit .. roditelji su NAJVECI licemeri sveta! Sve i svasta je svako radio , i sada kada imaju decu onda se kao nesto gade , ju ni slucajno ovo ono .. licemerstina na kub... moralisti moji...

    A pfff haha ,serija deluje kao totalna glupost, bas kakva su i danasnja vremena, nekreativna, glupa , zatucana...
    + vredi li spomenuti ,jos jedna serija/film gde osobe od 25g glume tinejdzere od 15 samo zasto sto je tematika takva .. msm daj .. ono , desava se zapravo, i ODUVEK se desavalo zapravo ali nemoj SLUCAJNO da to preneses tako i na platno jer pobogu to su "maloljetnici" .. ako neko hoce PRAVU stvar na platnu od ove tematike , tj serije i ne prave takve, ali ima brdo filmova iz 70-80ih ,pre svega Evropsle projekcije, Nordijske itd, pa cak i dan danas, gde em sto je bolje uradjeno ,jer nisu vodjeni holivudskom lovom nego umetnoscu , em tamo ako neko glumi osobu od 13g ,i sam glumac/ica ima toliko godina , pa cak je i nedavno u Australiji napravljen jedan film koji se odigrava u 70im i opisuje ta vremena kakva su ona tamo zaista bila ,i tema su sloboda , svingeri, i deca igraju u tom filmu koja su bas deca i rade svasta.. , film pun sexa droge itd itd ... a ne ovo tipicno americko licemerstvo ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna