Autor: Index.hr

Zabava
30.06.2019.
10:02
Tvorci popularne crtane serije "My Little Pony" odlučili su da uvedu istopolni par na male ekrane.
  • Nišlija

    30.06.2019 15:14
    @Ehhhh
    Latentni gejevi su najopasniji. Prvo upropaste svoj život, pa porodicu koju su sebično stvarali kako bi sebi i drugima dokazali da nisu ono što jesu. Ima onih koji su započinjali ratove i uništavali narode. Znalo se ranije, u patrijarhalna vremena, momci durgačijih shvatanja su išli u mornare i monahe, a danas se ostrašćeno meću na najvažnija mesta. Nisu svi gejevi isti.
  • Ehhhh

    30.06.2019 13:26
    @Kaćanka
    Dobro je, kod Vas sigurno ima crtaca koje je Amfilohije aminovao, samo ne znam je l' to uradio u pauzi izmedju blagosiljanja tenkova i raketa ili napadanja Danila Kisa. Neka gejeva, oni nisu nista u istoriji nazao nekome napravili, niti mi nesto danas smetaju, ne obracam paznju na njih, ovi religiozni, za koje se retko ko buni, su vece probleme pravili i ove nase nindze i ove ostale...
  • Kaćanka

    30.06.2019 11:50
    Ima li mira
    Ja se ponadala da nece biti smaranja do sledeceg juna, kad ne lezi vraže....do sada svaki dan a od sada i nekoliko puta na dan Lgbt vesti......samo to nece povecati gledanost....u mojoj kuci se takvi crtaci gledati nece!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna