Autor: Nedeljnik

Zabava
11.08.2019.
17:35
Američki filmski studio Univerzal odlučio je da otkaže prikazivanje svog filma "Lov" (The Hunt) u kojem se prikazuje nasilni i sadistički lov na nedužne žrtve, a otkazivanje je usledilo posle polemike povezane s nedavnim pucnjavama u El Pasu i Dejtonu i izjavama Donalda Trampa.
  • Bane pcelica

    12.08.2019 15:17
    Cudi me da se kod nas nije pisalo o ovom filmu do sada. U najavi filma u kednom trenutku jedna od progonjenih skida laznu tabluuc i ispod nje iskace tablica ZG podrucja, Hrvatska. Jos par detalja iz kratke najave ukazuju mi da je radnja,, lov na ljude, tj loviste Manor smestena bas na ove prostore. mada mozda gresim, zanimljivo?
  • IgorNS

    12.08.2019 08:49
    Nije nego
    A filmovi The Purge? I seriju su naravili. Jos bolesnija tematika od ove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna