Autor: Beta

Zabava
08.10.2019.
10:36 > 10:58
Nemačka policija je objavila da je stotinama korisnika električnih trotineta oduzela vozačke dozvole jer su ih vozili pijani tokom Oktoberfesta u Minhenu.
  • Duki

    08.10.2019 19:32
    Nasi strucnjaci za sigurnost
    Juce su bili jetovi na Dunavu problem, danas su trotineti, sutra ce el.automobili biti problem. Nije vazno sto se ja vozim u aotomobilu od trideset godina ali necu da dozvolim komsiji da vozi nov trotinet, pa neka crkne!
  • Perica

    08.10.2019 19:22
    Lupetanja
    Uhvatili se vi opasnih trotineta kao pijan plota. To sto se silna ubistva desavaju pred vasim ocima nije vas briga. Zar je moguce da ste toliko zavidni i zlobni? Verovatno mislite to se tamo nekom desava a vas ce metak da mimoidje. Lepo vam je , dobro vam je, tako vam i treba.
  • Pera+

    08.10.2019 17:46
    Posebna specijalnost im je prelazak bulevara na pesackom prelazu na crveno kada procenjuju kako ce se provuci izmedju vozila, jer su brzi. Delic sekunde ih deli od toga da ih udari motorno vozilo a sve zbog bahatosti vozaca trotineta.
  • Pera

    08.10.2019 17:43
    Jutros na raskrsnici Bulevara oslobodjenja i Maksima Gorkog na autobuskom stajalistu trotinetista prilazi skoro besumno i skoro je udario coveka koji je stajao na mestu jer je isao brzo i nije umeo da upravlja bezbedno trotinetom pri toj brzini.

    Mozda je resenje dozvoliti koriscenje trotineta koji idu brzinom do 6 km/h bez dozvole biciklistickim stazama a sve preko toga samo uz klasicu vozacku dozvolu kao u Nemackoj i ogranicenja maksimalne brzine na 15 km/h, sto je prosecna brzina bicikla na ulici.
  • YYY

    08.10.2019 14:10
    Trotinet je namenjen deci da se igraju i vozaju na terenima za igru, a ne da učestvuju u javnom saobraćaju. Zamislite dečije električne automobile na putevima. Zabraniti trotinete u saobraćaju.
  • About Bahaćenje

    08.10.2019 13:25
    Bahaćenje na Balkanu nije krivično delo, a ni prekršajno. To je stil života, uobičajen.
    Da ne počinjem sa dokazima, na mnogo većim i težim primerima, te da zbog toga ne budem objavljen.

    Dovoljno je uvesti da trotinet poseduje tablicu i time je sve rešeno.

    Bicikl, koji ne poseduje tablicu, napravi mnogo teže povrede.
    Jer, poznato je da biciklisti kreću negde uvek u zadnji momenat, te da žure na sprečavanje nuklearnog holokausta. Iz tog razloga, moraju uvek da voze neslućenim maksmimalnim brzinama i da, naravno, donose odluke o nagloj promeni pravca očekujući da drugi to mentalno predvide.
    Neke slučajeve gledam i čudim se kako ne poginu, zahvaljujući vozačima koji su ih videli.
  • Opetklik

    08.10.2019 12:45
    Bahate?
    Sta znaci bahate?
    Voze na jednom tocku,brzo,sporo,skacu sa trotinetom....?
    Nas jezik je bogat recima.
  • Uhan Uros

    08.10.2019 12:40
    Celovska cesta 123 Maribor
    Vozim I-walk bike i u N.sadu sam napravio 1100 km u par meseci. Nisu opasni trotineti nego nekultaran narod koji ne gleda di hoda i hoda po biciklistickoj stazi i gledaju telefone. Nemojte meni kako je to opasno voziti trotinet. Budalastina ovih koji nemogu da ga imaju. Isto je bilo kad sam imo prvi mobilni telefon jos nije imao ni SIM karticu unutra radio je samo po gradu u Italiji Italia Mobile se zvao Nokia pravila tek prvi SIM 1993 godine u Italiji Nokia 1210 i prvi SMS poslan pa su svi rekli : Djavolje cudo fuj. Ma provincializam i seljanizam ovog naroda.
  • Комша

    08.10.2019 10:50
    То је опасно возило због малих точкова и уског кормана, плус развија велике брзине. Треба и код нас увести да је моторно возило и да лепо кажњавају возаче ако се са њиме бахате.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna