Autor: Klix.ba

Zabava
11.11.2019.
12:37
Iako vreme ne čeka nikoga, američka pevačica Madona misli drugačije pa na svoje nastupe često kasni i više sati. Mnogi fanovi su nezadovoljni, a jedan ju je i tužio.
  • @Neukus

    12.11.2019 11:15
    svašta za komentar
    Onaj ko ceni Cyndi Lauper. ni jednu ženu javno ne naziva nesnosnom babetinom. Stoga se da zaključiti da ste Cyndi Lauper spomenuli jer ste od nekoga to čuli, da pa se pretstavite stručnim. Kako je starost sama po sebi neprivlačna odbojna j, jer je bolest odbojna, neophodno je uložiti napor da se shvati poruka starijeg čoveka. Kaže se da je ljudbav kada u nekome i dalje vidite mladu osobu kakva je bila. Vi očigledno niste ni upoznati sa dovoljnim brojem albuma, koji su svi bili drugačiji. U vreme kada je bila popularna nije bila babetina i , Madona je naprotiv, uvek bila simbol mladosti.
  • Nemate pojma

    12.11.2019 10:49
    Kome smeta kašnjenje nije išao
    Madonu su gurali jer se najoštrije od svih u pop muzici borila protiv slepila konzervatizma i malograđanštine koji su veliki problem u US, a čija je pobeda stvarala većinu svetskih problema. Nije ona kriva što je muzička industrija gurala, ona se samo trudila da bude vredna i originalna i provokativna na intiligentan način. Njene poruke su imale smisao, za razliku od njenih imitatora koji su banalizovali. Danas je drugačije vreme, u vrame njene popularnosti su svi kasnili i to zaista jeste bio običaj, Mladima verovatno jeste babetina, kao što babetine i dedetine postaju svi ljudi, pa će to postati i oni koji komentarišu. I babe i dede žele da rade ono što su radili kao mladi a ljudima to ne mora da se sviđa a može da ih motiviše . Razlog njenog kašnjenja u današnje vreme je moguće posledice njene starosti i neke bolesti koje nosi. Ona neće živeti toliko dugo da bi je plašio gubitak fanova zbog kašnjenja ili čega god. Imalaje pravo da pretpostavi da su neki fanovi srećni da je vide makar i u nesavršenom izvođenju. Nastupati na takav način i pred tolikom publikom nije lako ni mladima , pa stoga njen komentar nije posledica ega. A ego je svakako neophodan u takvom poslu. Onaj ko nema ego i misli da je ego loš treba da se bavi nekim misionarstvom. Ko je pogledao film Judy mogao je da vidi da su i najbolji pevači samo ljudi i često sa neljduskim teretom i problemima, i ono što se dobija od njih je umetnost , kod koje ne postoje vremenske odrednice
  • Neukus

    11.11.2019 20:23
    Nesnosna babetina koju je glupa muzicka industrija ugurala umesto talentovane Cyndi Lauper.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna