Autor: Hina

Zabava
22.12.2019.
15:30
Trikovi džedaja ne pale u Kini.
  • *

    22.12.2019 16:58
    Jesu banalni i uvek su bili. Kao klincu, vitlanje ovim svetlosnim igračkama bilo mi je okej. Ništa više od toga. Hi-Men mi je bio neuporedivo gotivniji. :) Uostalom, ovo nisu Ratovi Zvezda već SJW projekat za mužu para od naivčina. I namerno pišem "Ratovi Zvezda" jer se naslov uvek prevodio sve dok se užasni Dizni nije dohvatio franšize. Što kaže Rendal u "Šegrtima 2", postoji samo jedna trilogija. Iako on to pomene radi poređenja različitih franšiza, u pravu je i u drugom smislu: Ratovi Zvezda počinju sa Ratovima Zvezda (ne "epizodom 4" kako je novorođeni nazivaju) i okončavaju se Povratkom Džedaja. To je bio kulturni fenomen u Americi sedamdesetih i ranih osamdesetih, ali daleko od toga da je istu popularnost doživeo van matične zemlje i ti filmovi uopšte nisu dobro ostarili.
  • Trt

    22.12.2019 16:13
    Nemojmo se ložiti na sofisticiranost kineske publike kad su Transformersi najprofitabilnija holivudska franšiza u Kini .
  • \

    22.12.2019 16:03
    Star Wars je svakako precenjen. Mozda je bio nesto 1977 ali to je to.
    Precenjen je kao sto su precenjeni Apple-ovi iPhone telefoni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna