Autor: Klix.ba

Zabava
08.01.2020.
11:26
Reditelj novog filma o Betmenu Met Rivs konačno je potvrdio kako će Kolin Farel glumiti Pingvina.
  • /

    11.01.2020 13:38
    /
    @Nimbus
    u srbiji treba zabraniti kumove, skarfejse, sopranose i sl tematike zbog pogubnog uticaja na srbe i srpsko drustvo kojeg imamo videti svakoga dana
  • Nimbus

    10.01.2020 08:50
    @Povracka
    Za tvoju informaciju, ni paukovi, ni slepi misevi nisu stetocine. Sta vise, oni su korisne zivotinje koje se izmedju ostalog hrane stetocinama. Kad smo vec kod stetocina,...
    A sto se tice Spajdermena i Betmena, na koje verovatno aludiras, oni su deo pop kulture koja je decenijama prisutna. Niko te ne tera da gledas. Nemaju los uticaj na omladinu. Naprotiv, uce ih moralnim vrednostima, nacelno razlikovanje dobra i zla, individualosti i slicno. Sto se ne moze reci za Parove i Farmu. Oni treba da se sklone i zabrane.
  • Povracka

    08.01.2020 19:43
    Aj neko da poubija te ljude pauke, slepe miseve i ostale stetocine na mom ekranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna