Autor: Tanjug

Zabava
12.02.2020.
08:25
Kompanija "Galp", koja je prestala da plaća zaposlenima vreme koje provedu na pauzama za pušenje, dobila je slučaj pred Višim sudom u Španiji.
  • MonteDushano

    14.02.2020 10:07
    Idem sad napolje da zapalim, ćao!
  • Zlojeb

    13.02.2020 10:08
    A onda ce kamere da registruju dizanje pogleda, cesanje, eventualno meskoljenje...
    Imas da sedis (stojis) pravo nosa zabijenog u posao posto se i zmirkanje racuna u gubitak profita koji donosis kapitalistckoj svinji.
    Nema vise sindzira i bukagije ali si dobio ekonomsku omcu oko vrata i stojis na zakonu o radu koji je sve tanji i jako lako moze da ti se izmakne ispod nogu.
    Da li nekoga zanimas? Ne.
    Ima hiljade takvih ocajnih koji cekaju da iznesu tvoj les i da uskoce na tvoje mesto. Naci onalizam i ratovi i sluze da stvore milione beznadnih koji ce raditi kao stoka za klupce sena.
  • hombre

    12.02.2020 11:51
    "Španski radnici rade više sati godišnje od većine ostalih Evropljana, osim Italije i Portugala."

    svako ko je ikad bio u spaniji mogao je da se uveri u istinitost ove recenice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna