Autor: Index.hr

Zabava
23.02.2020.
14:42
Grad Sveta Nedelja u Hrvatskoj za svoje službenike uvodi fiksni i varijabilni deo plate koji će zavisiti od toga kakve su ocene dobili od građana.
  • Rale

    26.02.2020 16:49
    Ovo je za pohvalu, ali i za PRIMER drugima. Mislim da pored politike, ovo u Srbiji treba uvesti u zdravstvu.
    Izuzetno je zakazalo, i jedino gde ljudi mogu da dobiju "pristojni" pregled i dijagnozu je ako plate privatno. Preduge su liste cekanja, a i to je sve zbog nerada, nestrucnosti i nezainteresovanosti za svoj posao.

    Svaka im cast, i nadam se da ce usvojiti predlog i da ce se to pokazati kao dobra stvar i zaziveti u vecoj razmeri.
  • JS

    23.02.2020 19:07
    Bravo
    Svaka cast ovo treba i kod nas uvesti. Posebno recimo u nekim Beogradskim opstinama kao sto su javne ustanove u Zemunu.

    Slobodno mogu da kazem da su najgori u celoj Srbiji. I ona saka jada sto se trudi da radi svoj posao kako treba ne znam kako opstaje pored ovih dzabalebarosa.

    Na to samo jos dodati osnovnu platu po broju obradjenih predmeta koji bi se recimo bodovali po tezini i kompleksnosti pa da vidis kako bi se oslobodila radna mesta za one koji hoce da rade..
  • Bata

    23.02.2020 16:36
    Vidi čudo
    Ovakvo ocenjivanje treba i u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna