Autor: Tanjug

Zabava
27.06.2020.
12:17 > 12:56
Amerikancu Marku Klarku dvaput je za rukom pošlo ono što većini ljudi ne uspeva nijednom u životu, budući da je na "greb greb" lutriji u dva navrata dobio po četiri miliona dolara.
  • Deks

    29.06.2020 12:51
    @Steva - Hm, malo više da razmišljate možda? Penzioner se ne mora postati dobijanjem "prava na penziju", već je to individualna stvar svakog pojedinca - odnosno izbor da više ne budete u radnom odnosu i da uživate u životu sa nekoliko miliona dolara na računu.
  • Steva

    28.06.2020 10:55
    " Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promene u svom životu, i da će i dalje živeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem - pecanjem, navodi CNN."

    Kako to sad pedesetogodišnjak stekao pravo na penziju u toj zloj izrabljivačkoj i prema radnicima nemilosrdnoj americi ? Nešto se tu ne uklapa u naša shavatanja o njima ili su to ipak samo stereotipi ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna