Autor: 6yka.com, 021

Zabava
25.11.2020.
22:45 > 22:53
Adidas, jedan od najpoznatijih proizvođača sportske opreme, ekskluzivno je proizveo i uskoro će u ograničenom broju distribuirati patike s logom i "potpisom" Jugoplastike, a sada je snimio i reklamu.
  • Ilo

    26.11.2020 17:01
    Eto kako nas vidi svet... A, za reklamu, Zlatna malina.
  • Goran

    26.11.2020 11:59
    moglo mnogo bolje
    Lep gest Adidasa. Ali reklama je mogla mnogo bolje ... Paško bez emocija , narator iritantan. Ideja psovke u ovom kontekstu bi trebalo da dočara "anistres" terapiju ... to može samo sa dozom humora. Ovako izgleda malo prosto.
  • Insajder sa Gripa

    26.11.2020 00:20
    Jogoplastika Split
    Toni Kukoc, Dino Radja, Zoran Sretenovic, Zoran Savic, Dusko Ivanovic, Aramis Naglic, Goran Sobin, Petar Naumovski, Ante Luster, Žan Tabak... Treneri: Bozidar Maljkovic i Zeljko Pavicevic. Covjece, koja imena. Sramota, prije svega politickih elita grada Splita u zadnjih 25+ godina, da najsjajniji proizvod koji smo proizveli u svojih 1700' godina ( neka mi oproste svi oni koji su svojim umnim sposobnostima, a takvih je bilo nemali broj u bogatoj proslosti grada pod Marjanom ) Jugoplastika Split jednostavno odbacimo kao da nikad nije postojala, ta mitska momcad sa splitskih Gripa, koja je postavila do dana danasnjeg nedostizne standarde u igri pod obrucima. Ipak, VELIKA vecina gradjana Splita se sa sjetom sjeca neponovljive kosarkaske ekspedicije predvodjene neponovljivim i za mene osobno najtalentiranijim kosarkasem koji je ikada igrao igru izmedju dva obruca Tonijem Kukocem, koji je gotovo svima nama postao mit. I mit i stvarnost. I neka pociva u miru, zasluzila je to. Lp za NS sa splitskih Gripa. Frane.
  • Insajder sa Gripa

    26.11.2020 00:04
    Jugoplastika Split
    Pisem iz sobe koja gleda na veliku dvoranu ŠC Gripe, u kojoj je Jogoplastika i POP 84 igrala svoje velike Europske utakmice od 89' do 91' godine. U Splitu se ( gotovo ) svi kunu u Hajduk koji je neka vrsta religije za ovaj juznjacki temperament. Iako kada je trebalo kupiti jednu dionicu Hajduka i ( simbolicno )postati njegov suvlasnik a koja je kostala 500 kn ili nesto manje od 70 eura, samo njih 8.000 je isto i uradilo. Ja bih rekao malo u odnosu na pompu i onu da je Hajduk vaznije od zene i dice. I ta budalastina je u masovnoj upotrebi u Splitu i Dalmaciji. Svakako ono sta se dogodilo u Minhenu 89' i nakon toga kada je cijelim putem od aerodroma Resnik do dvorane na Gripama a to je nekih 22 km ekipa Jugoplastike jedva se uspjela probiti do dvorane, jer su gotovo SVI stanovnici Kastela i Splita izasli na ulicu da pozdrave prvaka Europe, a treca smjena tvornice Jugoplastika kolektivno izasla ispred tvornice kada su igraci i uprava Žutih autobusom prolazili pokraj pogona na putu za dvoranu na Gripama. I siguran sam da barem jednaki broj gradjana Splita ( u odnosu na Hajduk ) u svojoj kolektivnom memoriji sa najvecom sjetom i srecom nosi u srcu ime najslavnijeg proizvoda grada Splita, KK Jugoplastika Split. Svaka cast Hajduku i svemu sta taj kolektiv znaci za tradiciju grada Splita i Dalmacije, ali Jugoplastika je tri koplja sjajnija zvijezda koja je zasjala toliko snaznom svjetloscu, da se jednostavno morala ugasiti. i nikada se vise nece vratiti. I ne treba, neka ostane mit.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna