Autor: Revijahak.hr

Zabava
03.10.2021.
16:58
Anketa ima raznih, a ova nam je bila posebno zanimljiva.
  • NS

    04.10.2021 19:39
    Samo ko nije vozio magistrala i gradovima po Srbiji nije je stavio na ubedljivo poslednje mesto. Pogotovo u Vojvodini putevi su neprohodni za niza i sportska vozila... terenci još uvek prolaze a traktori bez ikakvih problema..
  • Laloš

    04.10.2021 12:03
    Holanđani definitivno zaslužuju prvo mesto što se tiče kvaliteta puteva ALI.... Opterećenost istih je potpuna noćna mora, ko nije vozio po Holandiji ne zna šta je prava gužva na putu. 17.5 miliona stanovnika na površini Vojvodine, svaka porodica bar dva automobila plus kamioni i ostala dostavna vozila, 90% zaposlenih putuje do posla =potpuna noćna mora.
  • Djuri

    03.10.2021 22:31
    Neznam bas
    U severnoj mkd su putevi,blago receno katastrofalni,iz sfrj plus propalo krpljeni za ovih 30 godina,U BiH definitivno su bolji,Bugarska sada vec ima dosta dobre puteve,kada se predje u madjarsku,nevidi se da je puno bolje,osim autoputeva(bolji kolovoz)Opterecenost puteva ili sam kvalitet infrastrukture,bitna stavka,Dzaba to perfektan asfalt ako se vuces u koloni,obilaznice oko gradova,broj sela kroz koje putevi prolaze,sirina puteva,obelezenost,svasta se moze porediti,Bg-Nis,nema najbolji kvalitet asfalta,medjutim odrzava se vozno stanje,ceo predjen po jakoj kisi nema vode na putu,ok je!Hrvati imaju dobre puteve,uvek su odrzavali kako treba i propisno zidali.Madjarska najkvalitetnije autoputeve,ali su preoptereceni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna