Autor: Nova.rs

Zabava
14.10.2021.
10:13
Serija "Bridgerton" više nije najuspešnija Netfliksova serija svih vremena, na tronu ju je zamenila korejska serija "Squid Game".
  • Kako da ne

    14.10.2021 16:20
    Korejski treš
    Uvek ce pisati ovakavn nonsens. Netfliksu je to u interesu da izreklamira svoj proizvod, ma koliko podatak netacno bilo na kraju izazove toliko paznje da zaista postane najgledanija serija. Od bilo koje serije oni mogu da naprave "najgledaniju" pa onda najgledaniju stalno istim receptom. To su radili ranije, to ce raditi i u buducnosti. Ja izvikaniju glupost davno nisam pogledao a sledeci put kad netflix kaze da je nesto "najgledanije" onda je to siguran znak da ne treba gledati uopste.
  • @Pjubikher

    14.10.2021 12:48
    Čega sae pametan stidi, time se budala ponosi. Zamišljam te kao jednog od onih likova od 40 godina kojima se život svodi na sedenje u kafani, uz "pivo i pljugu" i prepričavanje dogadjaja iz srednje mašinske škole.
  • попара

    14.10.2021 12:19
    ...
    Nista posebno, postoji niz horora u Japanu koji se bavi decijim igrama u kojima se ubijaju tinejdzeri ili odrasli. Ovde je novina, sto se ljudi sa drustvene margine dobrovoljno prijavljuju zbog love. Zapadnjacke serije poput Sopranosa ili Babylon Berlin su daleko inteligentnije i bolje.
  • Pjubikher

    14.10.2021 10:26
    Od serija priznajem samo Mucke, Prijatelje , Simpsonove i Family Guy....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna