Autor: Varajeti

Zabava
23.01.2022.
13:35 > 13:44
Reditelj Ves Anderson snima adaptaciju knjige Roalda Dala, u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Benedikt Kamberbač.
  • МК

    30.01.2022 10:16
    rimski escajg
    @B
    E, zaista ste potukli rekord! Svašta se može pročitati u komentarima, ali ovolika nepismenost (i neznanje) zaslužuju da se istaknu! Načinili ste šest pravopisnih grešaka u četiri reda, a da se i ne pominje što Vam nije poznato kada je postojalo Rimsko carstvo, gde je pribor koji se pominje mogao biti pronađen i kada je otkrivena Vaša očigledno obožavana Amerika!
  • B

    23.01.2022 15:26
    B
    Kod nas nebi dobijo ni delic,vec biga oterali na robiju zbog kradje! E zato je Amerika to sto jeste! Ko nadje njegovo je! Moze da iznajmljuje,prodaje....ali niko nesme dati otima,ono stosi nasao na svojoj imovini!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna