Autor: Beta

Zabava
26.04.2022.
13:31
Policija savezne američke države Novi Meksiko objavila je snimke koji su nastali na dan kada je američki glumac Alek Boldvin pogodio članicu ekipe Halinu Hačins.
  • Boldvina u mardelj

    26.04.2022 18:34
    Boldvin je rekao da je revolver sam opalio, a to je tehnički nemoguće. Pokušava da se opere na sve načine, ali to da je ubica nikad neće moći poništiti.
  • xqt

    26.04.2022 18:33
    Aman
    Na slikama je takođe prikazano i upotrebljeno oružje, revolver Kolt. No i dalje se priča o pištolju.
  • Građanin Toša

    26.04.2022 15:17
    "Utvrđeno je da je Hana Gutjeres Rid bila zadužena za to da vodi računa o oružju koje se koristilo na snimanju. Ona je tužila dobavljača jer smatra da je dostavljena pogrešno označena kutija municije."
    Pazi ti ovu klopatu nedotupavu!? Sad joj je dobavljač kriv a ne ona čiji je posao da prekontroliše svaku kutiju municije i svaki metak u njoj?! Pa, ko to još, majke ti, koristi municiju a da istu nije prekontrolisao!? Koja li je karikatura od advokata pristala da joj napiše ovu evidentno besmislenu i sumanutu tužbu?! Nadam se da ju je sud odbacio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna