Autor: Beta

Zabava
18.06.2022.
15:51
Ukrajina bi trebalo da dobije šansu da bude domaćin Pesme Evrovizije 2023. godine, izjavio je danas britanski premijer Boris Džonson.
  • Đoka Fleger

    19.06.2022 08:20
    Evrosprdnja
    Mislim da je u redu i da budu unapred proglašeni za pobednike sledeće godine.
    I za prvake sveta u fudbalu, brz obzira što se nisu kvalifikovali.
  • Aha

    19.06.2022 00:06
    Džonsona pod hitno na front.....
  • B

    18.06.2022 23:45
    Nova kolonija
    Za par dana ce se navrsiti cetvrt veka od kad je V. Britanija izgubila svoju poslednju koloniju - Hong Kong. Medjutim, kolonijalni nacin razmisljanja je ostao i Englezi se ponasaju prema Ukrajini kao da je njihova kolonija.
    Kolonijama su upravljali britanski drzavljani, sto je u slucaju Zelenskog ispunjeno, a vojska se sastojala od britanskih oficira koji su komandovali iz pozadine i od lokalnih vojnika koji su masovno ginuli na komandu. To je takodje ispunjeno u Ukrajini.
    Bitnije pitanje od toga ko ce biti domacin Pesme Evrovizije je zasto je britanski premijer iznenada posetio Kijev odmah nakon lidera Nemacke, Francuske, Italije i Rumunije? Ko veruje da ce Ukrajina pobediti? Ok, oni koji su placeni da u to veruju, ali ko jos? Zasto je Dzonson telefonirao Zelenskom odmah nakon sastanka u Istambulu, nakon cega je Ukrajina povukla sve ustupke koje je na tom sastanku ucinila? Da li je to slicno slucaju americkog predsednika koji je radio nesto nevaljalo u Ovalnoj sobi, a potom bombardovao Srbiju?
    Ako je gradjanima V. Britanije i Ukrajine dobro, onda nista. Elitama svakako jeste dobro, a za gradjane ih bas briga...
  • Z13

    18.06.2022 21:47
    Prikladno
    Nema Džonson džabe onakvu frizuru.
  • MK

    18.06.2022 20:20
    ?
    Pa, po mom mišljenju, morali bi da se opredele - ili je tamo kataklizma i smak sveta, kao što javljaju svakodnevno, ili je sve žoivahno i "samouvereno", kaže Džonson, a on je poznat kao ozbiljan i odgovoran čovek, razume se u razne žurke, verovatno i Evroviziju, pa valjda zna šta govori! Zbunjuju publiku, ne zna da li da plače ili da se sprema za Evroviziju!
  • Jonas

    18.06.2022 17:52
    Pobednik
    Znači, vi biste da budete sledeći pobedik na Evroviziji.
    Pošto onako snabdevate UKR da gine za vas, red je da i vi pobedite, ...na Evroviziji, a znamo sistem.
  • Komedijaš

    18.06.2022 16:37
    Apsurdno
    Ovi ih z........u, opasno. U sred rata ovi pričaju o organizaciji Evrovizije dogodine. Pa hit, majke mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna