Autor: nova.rs

Zabava
28.08.2022.
22:33
Objavljen je novi trejler za film "Pinokio" reditelja Roberta Zemekisa, koji će se emitovati na platformi Dizni plus od 8. septembra.
  • Nemanja

    29.08.2022 14:34
    @Vlada
    Većini "diveristy" glumaca fali to što su - loši glumci.
    Nikad ne bih rekao išta loše protiv Džejms Erl Džonsa, Denzela Vašingtona, IceT i mnogih drugih DOBRIH glumaca koji su "people of different color". Narativ većine modernih "woke" filmova i serija je takav da pošto-poto moraju da predstavljaju svoju rasu i (sub)kulturno nasleđe, što se, u slučaju afroamerikanaca, svodi na "hobo from da hood", u sred neke epske fantastike, viktorijanske ere, srednjeg veka i sl. Osnova glume je ili "ulazak" u ulogu ili fakat da je ista napisana bukvalno prema glumcu. Ne vidim kako me silovanje literarnih predložaka i istorijskih činjenica čini "rasistom". Šta više, ništa ne bih imao protiv da pogledam neki, recimo, istočnjački kung fu/marshal arts film, a da isti bude doooobar a ne holivudsko Brusli/Karate Kid smeće. Isto važi i za fantaziju utemeljenu u istočnjačkim predanjima i nasleđu, pogledao par takvih korejskih i skorz su okej.
  • Vlada

    29.08.2022 10:40
    Sta fali crnoj vili?
    Cim neko napise "nisam rasista, ali", "nisam rasista, naprotiv", to znaci da jeste.
  • KB

    29.08.2022 07:58
    Sigurno će biti super ali nikako ne mogu da se pomirim sa vilom koja je zbog političke korektnosti crnkinja. Dajte više, ljudi! -.-
    Nisam rasista, naprotiv, ali ovo je skrnavljenje...kada ste videli crnu vilu u nekoj knjizi kada ste bili mali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna