Autor: Tanjug

Zabava
06.01.2023.
12:28
Britanski muzej potvrdio je da je uključen u "konstruktivan dijalog" sa Grčkom o vraćanju pojedinih mermernih artefakata na Partenon.
  • Branko

    08.01.2023 23:41
    Cega se Englezi jednom docepaju,bez obzira na koji nacin, to ne vracaju. Oni su pravilno osetili da se u svetu menja klima u vezi sa brojnim pokradenim umetnickim predmetima i arheoloskim artefaktima, pa sada pokusavaju nesto kao dimnu zavesu, da zamagle i razvodne stvari, kao hoce i oni, ali od toga nema nista. Pa sta bi im onda ostalo, sta bi ostalo Francuskoj u Luvru kada bi vratili sve pokradeno i oteto? Italiji bi ostala Renesansa, a ostali bi mogli da izdaju muzejske prostore kao skladista ili da u njima drze neke precenjene moderniste, nadrealiste, a moze i obican kic. Vecina ljudi to uglavnom ni ne razlikuje.
  • Milan NS

    06.01.2023 12:47
    Mi kao država Srbija
    i naše ministarstvo spoljnih poslova treba da bude svesno da POSTOJI grčki ministar spoljnih poslova i da ga konačno sretnu i pitaju KADA će se vratiti pare uplaćene na ime turističkih aranžmana u Grčkoj pred proglašenje vanredne situacije u Srbiji, a ostale su zarobljene u Grčkoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna