Autor: Index.hr

Zabava
25.01.2023.
08:58
U pustinjskim područjima na jugozapadu Alžira pao je sneg.
  • Steva

    27.01.2023 17:11
    oj srrbijo med šljivama

    Veljko
    Svemu su krive instalirane Americke HAARP antene koje salju u ionosferu i menjaju klimu.

    Kako to misliš da HAARP antene menjaju klimu,s kojim rrazlogom,s kojim ciljem,i čiju klimu menjaju. Ako misliš na zlonamernost amerike,onda su oni sa tim harpom ponajviše sebi naudili,jer su ih u proteklom periodu snašli i suše i urgani,masovni požari i poplave.
  • Veljko

    27.01.2023 07:37
    Radio u Sahari gde 40 godina nikad nije padala kisa. Pre nekoliko godina na gasnom postrojenju toliko je padala kisa da su svi kanali bili puni vode. Sve male zivotinje morale su da traze vise mesto jer su im zalili podzemne rupe i sakrivalista. Najopasnije zmije kao Viper smo lovili u flase od vode i odnosili daleko od kampa. Doktor reko nemamo antidot ima ga samo u Oranu ili gradu Alzir. Svemu su krive instalirane Americke HAARP antene koje salju u ionosferu i menjaju klimu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna