Autor: Tanjug

Zabava
10.04.2023.
06:26
Boni Guč (78) je nedavno opljačkala banku u Misuriju, kada je blagajniku predala ceduljicu na kojoj traži "13.000 dolara u manjim apoenima", uz poruku "Hvala, izvinite, nisam htela da vas uplašim".
  • R49

    10.04.2023 17:29
    @ K31
    To jeftino obrtanje situacije je samo jeftino. Za čudo gomila "znalaca" koristi se time da bi ispala duhovita i ironična. Ako niste bili na Zapadu duže vreme (ja jesam) preporučujem vam da to uradite, a možete da potražite i podatke o kriminalu, siromaštvu, prosečnim primanjima, imigrantima i tsl. Podaci su prilično tačni jer Zapad ne krije i ne frizira podatke kao što to radi vlast u tigru. Život na Zapadu se ne sastoji u jurnjavi skupim kolima po hajveijima i brodvejima i dokolici u vilama sa bazenom. Da, ako vam krene živećete bolje nego u ekonomskom tigru, ali ne krene svakom. Život na Zapadu je u proseku dobar, u proseku.
  • K31

    10.04.2023 09:10
    @R49
    "Pravi opis događaja i slika prebogatog Zapada, zemlje obećane."


    Potpuno si u pravu brt, zato svi sa tog istog zapada beže u Srbiju, i ispred naših ambasada u tim državama su kilometarski redovi. Zamisli da je obrnuto? To bi bilo katastrofa.

  • R49

    10.04.2023 07:24
    Opomena
    Šef policije grada Plezent Hil u Misuriju Tomi Rajt je rekao da je cela situacija "jednostavno tužna".

    Pravi opis događaja i slika prebogatog Zapada, zemlje obećane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna