Autor: Index.hr

Zabava
30.07.2023.
13:59
Snimak dvogodišnje devojčice iz Kine koja rešava matematičke zadatke postala je pravi hit na društvenim mrežama.
  • Soledad

    01.08.2023 08:45
    Rad
    Za sve koji tvrde da dete ima neki oblik autizma, neki poremećaj ili da će biti socijalno nefunkcionalno, kao roditelj i neko ko radi sa decom, da informišem te prepametne da se sa ovim detetom radi intenzivno, a ne da mu se u ruke stavi neki uređaj da gleda psihodelične crtaće i klipove kako bi bilo mirno dok mu mama ili tata krmače na kauču...
    Na igralištima, po parkovima, na javnim površinama ima puno roditelja sa decom, ali se malo ko bavi njima, malo ko uopšte gleda u njih, samo se tuče po telefonu...kakvi roditelji, takva i deca posle.
  • Realista

    31.07.2023 09:22
    autizam
    Poznati su slučajevi da su osobe sa nekom vrstom autizma bili odlični matematičari vrlo rano u svom odrastanju ali potpuno društveno disfunkcionalni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna