Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Promenila pol pa zatrudnela

Mladi 24-godišnji Izraelac šokirao je medicinsko osoblje u bolnici u centralnom Izraelu, kada je u nedelju ušao na prijemno odeljenje i obavestio lekare da je bio podvrgnut operaciji promene pola, a sada je u drugom stanju.

Zlato na Zemlju stiglo iz svemira

I dok cena zlata obara nove rekorde, istraživači Univerziteta u Bristolu otkrivaju da je ono na Zemlju stiglo iz svemira, zajedno sa kišom meteorita.

Žene u proseku imaju 39 pari cipela

Anketa internet-stranice MSN, koja je pokrenula stranicu Shoebox (tu će zaljubljenice u cipele razmenjivati fotografije omiljene obuće), pokazala je ono što smo već znali, da su žene lude za cipelama.

FOTO: Manekeni kao divlje životinje

Fotografkinja Lenet Njuvel iz San Franciska autorka je bizarne izložbe fotografija na kojima su gole manekenke naslikane tako da liče na divlje životinje.

FOTO: Umetnička dela od povrća

Kulinarski umetnici sa svih strana sveta okupili su se ovih dana u nemačkom gradu Lajpcigu gde se u sklopu gastro sajma održava Evropsko prvenstvo u rezbarenju povrća.

Da Vinčijev crtež na ledu

Irski umetnik Džon Kuigli reprodukovao je čuveni crtež Leonarda da Vinčija "Vitruvijev čovek" na arktičkom ledu kako bi skrenuo pažnju svetske javnosti na topljenje leda, saopštila je danas organizacija Grinpis.

Besplatno piće u zamenu za donji veš

Klub "Tramco" u Dablinu iznenadio je potencijalne goste na Fejsbuku, najavom da će biti organizovano veče kada ćete umesto novcem svoje piće platiti – gaćicama.

VIDEO: Jedna od najboljih srpskih reklama

Nakon reklama na temu zezanja krize i mirisa i ukusa, evo najzad jednog kreativnog primera gerila marketinga. Naime, u kampanji Beogradske filharmonije imamo i reklamu i sjajan način da nekog nasmejete.