Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

Rus kupio kuću u Kaliforniji za 100 miliona

Jedan investitor iz Rusije, platio je 100 miliona dolara za porodičnu kuću sa dvorištem u Los Altos Hilsu u Kaliforniji, što je do sada najveća svota novca plaćena za jednu kuću u Sjedinjenim američkim državama.

VIDEO: Venčanica od bele čokolade

S obzirom da je do britanskog kraljevskog venčanja ostalo još tačno četiri nedelje, sve je više predloga šta bi mlada trebalo da obuče. Najslađi dolazi iz radionice Dejl Skiper.

Uhapšen pljačkaš sa Obaminom maskom

Muškarac poznat po pljačkanju banaka pod maskom sa likom predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame uhapšen je danas, ubrzo posle najnovijeg razbojništva, saopštila je austrijska policija.

Otvoren gangsterski muzej

U hotelu "Tropikana" u Las Vegasu otvoren je muzej gangstera "Mob Ekspiriens" u kojem su izloženi predmeti koji su nekada pripadali najpoznatijim kriminalcima američkog podzemlja.

VIDEO: Preslatki blizanci postali internet hit

Znamo da klinci pre nego što progovore brbljaju, ali brbljanje mališana koje su mama i tata snimili tokom žučne rasprave, a onda snimak postavili na YouTube kanal, liči na sve samo ne na "vežbanje" govora.

Važi za sve: 111 uvek u zbiru

Ako sаberete poslednje dve cifre godine svog rođenjа i broj godinа životа koje ćete nаpuniti ove godine dobićete zbir 111 i to vаži zа sve.

Gandi je bio gej?

Knjiga "Velika duša: Mahatma Gandi i njegova borba s Indijom" izaziva brojne kontroverze. Autor tvrdi kako se Gandiju i sama pomisao na ljubavne odnose sa ženom gadio.