Autor Ivan Varnju

Novi Sad ima funk bend: Tres Commas

Kome je na srcu i u slušalicama John Scofield, Ernest Ranglin, Khruangbin, Tommy Guerrero, Booker T. & the MGs i drugi, neka obrati pažnju na ovaj novi bend.

Adaševci, 1987.

Da živa svirka i energija benda nije dobro uhvaćena na audio snimku čućete veoma često.

Taylor.

U kontekstu ovog obraćanja imao sam neke druge ideje, a onda je u subotu ujutru stigla grozna vest da je preminuo Taylor Hawkins, bubnjar benda Foo Fighters.

Šokiraj, pa zavladaj

Rokenrol bendovi su od samih početaka tražili način da se izdvoje i nametnu kao posebni, i to nije uvek bilo na polju muzike.

Braća Galager: Revolucija iz kreveta

Lažne vesti, teorije i prekrajanje istorije. Nisam ni ja imun na teorije zavere, čak sam jednu lično i personalno izmislio za potrebe sopstvene zabave.

Iz Siska u svet

Legenda o grupi The Bambi Molesters dobila je novo poglavlje, ali treba se za početak podsetiti glavnih protagonista i početka ove internacionalno uspešne priče.

De Limanos: Pank u doba korone

U trenutku kada je sve stalo, a na koncert ste mogli samo virtuelno, za fanove pank muzike u gradu i šire ipak je stigla jedna dobra vest.

Paul Weller: Forever Changing Mod

U karijeri dugoj skoro 50 godina Pol Veler se u kreativnom smislu više puta rađao, svesno je birao teži put i iznova menjao svoju umetnost.