Doktor Hu: Nova sezona tek 1. januara, prvi put za 13 godina

Nova sezona za prvi dan nove 2019. godine
Džodi Vitaker
BBC
Premijera svake epizode je trenutno subotom uveče

Praznično izdanje Doktora Hu će biti prikazano prvog dana nove 2019. godine na BBC 1, umesto 25. decembra, prvi put od povratka popularne serije na male ekrane 2005. godine.

To će biti prva epizoda koji će debitovati 1. januara, od izlaska serijala Davida Tenanta emitovanog prvog dana 2010. godine.

Izvršni producent Kris Čibnal je rekao da će se doktorka Džodi Vitaker „suočiti se sa strašnom vanzemaljskom pretnjom".

Trenutna sezona - prva u kojoj glumi Vitaker - završiće će se 9. decembra.

„Oduševljeni smo što smo počeli Novu godinu sa novim serijalom na BBC 1", rekao je Čibnal, koji je obećao „posebnu avanturu za čitavu porodicu, upakovanu u akciju".

Džodi Vitaker i ekipa Doktor Hua
BBC
Trenutna sezona - prva u kojoj glumi Vitaker - završiće će se 9. decembra

Šarlot Mur, direktorka sadržaja BBC-a, rekla je: „Oduševljeni smo što će doktorka i ostali članovi ekipe moći da dođu do šire publike na BBC 1 u 2019. sa novim epizodama."

Prema BBC-u, sezona će sadržati neke situacije koje su „zastrašujuće zlo ... kroz vekova istorije Zemlje".


Analiza

Lizo Mzimba, dopisnik iz oblasti zabave

Potvrda da će nova sezona startovati nakon Nove gore na neki način iznenađuje. BBC 1 je na katolički Božić, 25. decembra, tradicionalno prikazivao svoj najbolji sadržaj.

Ali opet, to je potez koji odražava na smenu programa od subote do nedelje - promene rasporeda koje su značajne za publiku Doktor Hua.

Prvi dan nakon dočeka Nove godine poslednjih godina beleži veći rejting nego katolički Božić, a tada su se prikazivale i brojne serije, poput Šerloha.

Moguće je da žele da puste i serijal u 2019. godini, jer se pretpostavlja da će naredni serijal tek biti u 2020. godini.

Nikada nije bilo izričito ili zvanično navedeno da će doći do novog serijala svake godine, a BBC ne komentariše tačno kada će sledeći serijati početi.

Ali, iako bi odsustvo novih epizoda u 2019. godine razočaralo mnoge, to ne bi bilo čudno u TV produciji. Tako je na primer Igra prestola jednom napravila pauzu od 12 meseci između epizoda.


Božićno izdanje Doktor Hua pokrenulo je novu eru u istoriji ove serije.

Kajli Minog, Dejvid Morisej, Ketrin Dženkins i Ser Mišel Gambon su među zvezdama koje su se pojavile u prethodnim prazničnim specijalima.

Piter Kapaldi (u sredini) glumio je Doktor Hua prošle godine
BBC
Piter Kapaldi (u sredini) glumio je Doktor Hua prošle godine

Nova epizoda sa Džodi Vitaker prošlog meseca je privukla rekordni broj gledalaca - 10,9 miliona gledalaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC