Tinejdžeru oduzeli dozvolu 49 minuta posle polaganja

Slavlje nemačkog tinejdžera posle polaganja vozačkog ispita je kratko trajalo - skoro istog trenutka mu je zabranjeno da vozi.
Nemačko saobraćajac drži radar za merenje brzine vozila
Getty Images
Nemački policajac vredno hvata nepažljive vozače

Jednom tinejdžeru je vozačka dozvola oduzeta samo 49 minuta od kada je položio test, javlja nemačka policija.

Osamnaestogodišnjak se vraćao sa uspešnog vozačkog ispita kada su ga zaustavili saobraćajci sa radarom za merenje brzine.

Zabeleženo je da je vozio skoro duplo brže nego što je dozvoljeno - 95 kilometara na sat u oblasti gde je dozvoljena brzina 50.

„Neke stvari traju zauvek, neke samo sat vremena", navodi se u saopštenju nemačke policije.

Slomila ruku dok je - obarala ruke

Saveti najboljeg tinejdž fotografa

Kanabis za tinejdžere štetniji od alkohola

Policija je objasnila da je sa mladićem u kolima bilo i četvoro prijatelja, koje je možda želeo da impresionira svojim vozačkim umećem.

Umesto toga, preti mu teška kazna.

Dozvola mu je zvanično oduzeta na četiri nedelje, ali iz policije kažu da će je dobiti nazad samo posle ,,skupe dodatne obuke".

Tinejdžer će pored toga morati da plati kaznu od 200 evra, dobija i dva boda na vozačkoj dozvoli, dok mu je probni vozački period produžen sa dve na četiri godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Da li se ukrajinski operativci bore protiv ruskog Vagnera u sudanskom ratu

Na internetu su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi kako ukrajinski operativci saslušavaju ruske plaćenike u Sudanu, dok neki medijski izveštaji sugerišu da bi Ukrajina mogla da učestvuje u sudanskom građanskom ratu. Da li se Ukrajina bori protiv ruske grupe Vagner u Africi uprkos tekućem ratu na vlastitoj teritoriji?