Dženifer Lorens se udaje za direktora umetničke galerije

Glumica će se udati za 34-ogodišnjeg Kukija Maronija, javljaju mediji.

 

lorens i maroni
Getty Images
Glumica je prošle godine najavila da planira da se odmori od glume i posveti politici

 

Oskarom nagrađivanu glumicu Dženifer Lorens zaprosio je galerista Kuki Maroni, saopštio je američkim medijima njen predstavnik.

Ova 28-godišnja zvezda filma „Igre gladi" izazvala je glasine o tome da je zaprošena, nakon što je na večeri sa Maronijem prošlog vikenda u Njujorku viđena sa prstenom na ruci.

Lorens je osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu „U dobru i u zlu" iz 2012. godine.

Datum venčanja još nije objavljen.

Lorens, koja glumi u filmu „Izdaja" iz 2018. godine, rekla je pre nego što se film pojavio za progam Entertejment Tunajt da planira da se odmori od glume kako bi se posvetila političkom aktivizmu.

Rekla je da je taj potez usmeren ka tome da se „mladi politički angažiraju"

Lorens, jedna od prvih glumica koja je progovorila o holivudskom jazu u platama još 2015. godine, takođe je udružila snage sa Kameron Dijaz i Adel na Ženskom maršu 2018. u Los Anđelesu, pozivajući na poštovanje ženskih prava i jednakost.

Maroni je direktor Galerije Gladston u Njujorku, javlja Ju Es Ej tudej.

  • hahahaha

    06.02.2019 15:33
    Kuki?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Da li se ukrajinski operativci bore protiv ruskog Vagnera u sudanskom ratu

Na internetu su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi kako ukrajinski operativci saslušavaju ruske plaćenike u Sudanu, dok neki medijski izveštaji sugerišu da bi Ukrajina mogla da učestvuje u sudanskom građanskom ratu. Da li se Ukrajina bori protiv ruske grupe Vagner u Africi uprkos tekućem ratu na vlastitoj teritoriji?