90210: Preminuo Luk Peri, zvezda serije Beverli Hils

Glumac je pre nedelju dana doživeo težak moždani udar, a saopšteno je da je umro u krugu porodice i prijatelja.
Luke Perry
Getty Images
Peri je pre svega bio poznat po seriji Beverli Hils

Američki glumac Luk Peri preminuo je u Kaliforniji u 52 godini, manje od nedelju dana nakon što je doživeo težak moždani udar.

Njegov publicista je izjavio da je Peri umro okružen porodicom i prijateljima.

Postao je poznat zahvaljujući seriji Beverli Hils, 90210, koja je bila veoma popularna i u Srbiji, a igrao je i Freda Endrjuvsa u seriji Riverdejl.

U sredu je hitno odveden u bolnicu u Los Anđelesu, gde je bio zbog snimanja Riverdejla.

Perijeva deca, Džek i Sofi, verenica Vendi Medison Bauer, bivša žena Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri i sestra Ejmi Koder su bili uz njega kad je preminuo, istakao je publicista Arnold Robinson u izjavi.

„Porodica poštuje veliku podršku i moltive koje su stigle Luku iz čitavog sveta, ali i traži privatnost u trenutku velike žalosti", rekao je Robinson.

Porodica nije objavila više informacija o njegovoj smrti.

Peri, poreklom iz savezne države Ohajo, poznat je po seriji o mladima iz Beverli Hilsa, u kojoj je igrao od 1990. do 2000. godine. Nedavno je objavljeno da bi uskoro trebalo da počne snimanje nove verzije čuvene serije, ali nije poznato da li je bilo u planu da Peri učestvuje.

Glumio je i u brojnim filmovima, poput Osam sekundi i Peti element.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC