Zvezde Igre prestola same sebe nominovale za Emi nagrade

Gvendolin Kristi, Alfi Alen i Karis Van Hauten su uspešno poslale njihove nominacije.

 

Alfi Alen, Gvendolin Kristi i Karis Van Hauten
Getty Images
Alfi Alen, Gvendolin Kristi i Karis Van Hauten su se sami nominovali

 

Zvezda serije Igra prestola Gvendolin Kristi, nominovana za Emi nagradu u utorak, sama je sebe uvrstila među potencijalne dobitnike, nakon što produkcijska kuća HBO to nije uradila.

Kristi, koja je glumila Brijenu od Oporja, uspešno se prijavila u kategoriji za najbolju sporednu glumicu u seriji.

HBO je potvrdio za televiziju CBS da je prijavio Linu Hidi, Mejsi Vilijams i Sofi Tarner

Glumac Alfi Alen i glumica Keri Van Hauten su se takođe sami nominovali.

Kristi je okačila dokaz Emi nominacije, napisavši „HVALA TI, UNIVERZUME!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

https://www.instagram.com/p/Bz_Fqa9gupv/?utm_source=ig_embed


U konkurenciji će se naći i ostale zvezde Igre prestola - Hidi, Vilijams i Tarner, ali će se za nagradu takmičiti i Julija Garner iz serije Ozark i Fiona Šo iz Ubiti Iv.

Prema pisanju sajta Holivud reporter, Kristi, Alen i Van Hauten su morale da uplate sumu od 225 dolara kako bi se nominovale, što nije neubičajena praksa za glumce.

Tako je 2011. godine Rob Lou prijavio samog sebe u kategoriji za glavnog glumca u seriji Parkovi i rekreacija, iako su mnogi smatrali da on tumači sporednu ulogu u čuvenom NBC sitkomu.

Metju Peri, koji je tumačio lik Čendlera u Prijateljima, povukao je Emi nominaciju 2000. godine, nakon što je saznao da ga je NBC prijavio u kategoriji za najboljeg glumca, bez obzira što su se glumci dogovorili da se takmiče samo u kategoriji za sporedne uloge.

„Tako sam ponosna na njega"

Ranije ove nedelje, novinarka Džilijan Sederholm je iskoristila priliku da podseti svet kako je, pre nego što je postao priznati glumac, Alen bio predmet podmseha zbog pop pesme njegove starije sestre Lili Alen.

U pesmi Alfi iz 2007. godine, Lili je pevala o tome kako njen brat traći život.

 

Lili i Alfi Alen 2007. godine.
Getty Images
Lili i Alfi Alen 2007. godine.

 

„Ne mogu da sedim mirno i gledam kako traćiš život - moraš da nađeš posao, jer računi moraju da se plate".

Sederholm je napisala na Tviteru:

„Zamislite vašu sestru, poznatu pop zvezdu, koja je napisala pesmu, bukvalno naslovljenu vašim imenom, o tome kako ste običan besposleni gubitnik, a zatim vi postanete jedan od najboljih glumaca u najpopularnijoj seriji na svetu, još budete nominovani za Emi nagradu".

Lili Alen je na Instagramu komentarisala bratovljev uspeh: „Niko je ne zaslužuje više. Jako sam ponosna na njega. Napred Alf!!!!!".

Igra prestola je zaradila rekordne 32 nominacije za Emi 2019, što je najveći broj nominacija za neku seriju u toku iste godine."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Da li se ukrajinski operativci bore protiv ruskog Vagnera u sudanskom ratu

Na internetu su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi kako ukrajinski operativci saslušavaju ruske plaćenike u Sudanu, dok neki medijski izveštaji sugerišu da bi Ukrajina mogla da učestvuje u sudanskom građanskom ratu. Da li se Ukrajina bori protiv ruske grupe Vagner u Africi uprkos tekućem ratu na vlastitoj teritoriji?