Geri Nevil i Džejmi Karager: Kako je Kristijan Golubović postao rođendanska čestitka slavnom fudbaleru

Geri Nevil i Džejmi Karager su dugogodišnji rivalitet iz najvećih englskih klubova preneli u studio i na Tviter, a sada se u svemu tome našao i Kristijan Golubović.
Jamie Carragher and Gary Neville
Getty Images
Džejmi Karager i Geri Nevil

Džejmi Karager i Geri Nevil, bivši fudbaleri Liverpula i Mančester junajteda, ljutih engleskih rivala, nekada se nisu baš mnogo voleli.

„Nisam mogao da ga podnesem kao igrača", izjavio je Karager ranije.

„Bio je Fergusonov (nekadašnji trofejni trener Mančlester junajteda) mali pacov na terenu, zar ne? Odmah je trčao kod sudija i sve nervirao. Bio je… Pa, Geri Nevil", dodao je.

Ni jedan ni drugi nikada nisu menjali klub - za Liverpul i Mančester igrali su oko 20 godina, što znači dosta žestokih duela, pobeda i poraza.

Kada su okačili kopačke o klin obojica su ušli u medijski svet, pa sada duele redovno vode kao sportski analitičari i komentatori.

Dugogodišnji rivalitet sa terena preneli su u studio, gde se redovno prozivaju i peckaju, a za sve što rade su to tokom godina dobili dosta pohvala.

Najžustrije debate, naravno, dešavaju se na relaciji Mančester junajted - Liverpul.

Usred svega toga se (ponovo) našao Kristijan Golubović, višestruko osuđivan za različita krivična dela, a koji je poslednjih godina postao rijaliti zvezda u Srbiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC