Na 10 radnih mesta u "Ikei" prijavilo se 3.491 kandidata

Na konkurs švedske kompanije nameštaja "Ikee" za 10 radnih mesta u robnoj kući u Bubanj potoku prijavilo se čak 3.491 zainteresovanih.
Najveće interesovanje zabeleženo je za poziciju menadžera za odnose sa kupcima, za koju je stiglo čak 719 prijava, a veliko interesovanje pokazano je i za sektore ljudskih resursa i dizajna enterijera.
 
Interesovanje su najviše iskazali Beograđani, ali su iz "Ikee" naveli da su se na svako radno mesto javljali i kandidati iz inostranstva.
 
Svi kandidati moraju da prođu kroz nekoliko intervjua kako bi na kraju dobilo jedno od 10 ponuđenih radnih mesta. Ipak, oni koji ne budu najuspešniji u prvom krugu, imaće priliku da se prijave na nove konkurse u junu i septembru.
 
Ttačan datum otvaranja "Ikeine" robne kuće još uvek nije poznat, ali se očekuje da to bude najkasnije do leta naredne godine. U aprilu su postavljeni temelji novog "Ikeinog" objekta.
  • DonJuan

    24.05.2016 20:20
    @Cucuk Stana
    Bilo ko ko nije bio u prethodnoj vlasti, koja od 2012. godine munjevitom brzinom unistava sve cega se dotakne. Nisam clan ni jedne stranke i zato necu vuci ni na ciju vodenicu, ali ovo zlo je moralo biti sklonjeno a ne vecinski izlgasano, pa ce sad da tripuje da je novi Tito.
  • Čučuk Stana

    24.05.2016 18:09
    @DonJuan
    Nisam znala da ima za koga da se glasa... da ima pametnih! Daj prosvetlite me i recite mi - Koji su to?
  • pawlle

    24.05.2016 17:57
    au,kako smo bedni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Srpska ekonomija raste uprkos izazovima

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas na prolećnom zasedanju Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Grupacije Svetske banke da srpska ekonomija raste, uprkos izazovima.

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.