Simens najavio zapošljavanje još ljudi u Srbiji

Simens u Srbiji očekuje da će otvarati nova radna mesta, zahvaljujući dodatnom povećanju proizvodnje.
Firma na ovom tržištu posluje u oblastima industrije, energetike, nafte i gasa, ima dve fabrike – u Subotici i Kragujevcu i više od 2.500 zaposlenih. Kompanija je u februaru ove godine preuzela kragujevačku kompaniju Milanović inženjering, proizvođača aluminijskih delova karoserija za šinska vozila. Simensova fabrika u Subotici, gde se proizvode vetrogeneratori, zapošljava 1.600 radnika i jedan je od najvećih izvoznika u Srbiji.
 
"Simens je pionir u oblasti digitalizacije u Srbiji i naš cilj je da svojim kupcima predstavimo nove proizvode i rešenja u ovoj oblasti kao i da objasnimo na koji način digitalizacija utiče na poboljšanje poslovanja i konkurentnosti na tržištu", izjavio je generalni direktor Simensa Srbija Udo Ajhlinger. 
  • berolina

    19.12.2018 23:00
    otvaranja-zatvaranja
    ...bice isto k'o u novosackom Learu, kad se svi "izredjaju", da dobiju napojnice, strani "investor" pokupi sns-donacije, nestace i to malo zaposleni' po pozivu ...ima posla - nema posla.
    Siemens koristi samo ono sta mu se poklanja i natura, a sve cerez uspeha "visoke" politike sns- gazde!!!
    kroz SVA prestrukturiranja, zadnjih pedesetak godina, Siemens je uz mala ulaganja, najbolje prosao od svi' koncerna...bilo sta da se investira, Siemens garant ima najpovoljnije uslove; ulaganja od 600 miliona evra u novi Campus/Spandau-Gartenfeld, Siemens na svom postojecem arealu, gradnju laboratorija, hotela, stanova i obnovu starog prikljucka nadzemne zeleznice, povucice najmanje 100 miliona evra "pomoci" od belinskog senata ...
  • radikali

    19.12.2018 15:42
    Da li su napredni radikali doveli jednog investitora koji proizvodi nesto vise od kablova ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.