Otvorene neobavezujuće ponude za Komercijalnu banku

Neobavezujuće ponude, u prvoj fazi tendera za prodaju akcija Komercijalne banke u vlasništvu Republike Srbije, otvorene su na sednici Tenderske komisije Ministarstva finansija.
Otvorene neobavezujuće ponude za Komercijalnu banku
Foto: 021.rs
Tenderska komisija je konstatovala da su prispele četiri ponude u roku predviđenom tenderskom dokumentacijom, saopštilo je Ministastvo finansija. Ponude su otvorene i konstatovano je da su kompletne, odnosno da sadrže elemente predviđene tenderskom dokumentacijom za prvu fazu.
 
Ministarstvo finansija će u narednim danima uz asistenciju privatizacionih savetnika uraditi analizu prispelih neobavezujućih ponuda i konstatovati koji se od ponuđača kvalifikovao za drugu, obavezujuću fazu. Kvalifikovane ponude će biti rangirane u skladu sa kriterijumima predviđenim tenderskom dokumentacijom, i kvalifikovani ponuđači će biti obavešteni o rang listi.
 
Posle toga će kvalifikovani ponuđači imati mogućnost da urade dodatnu i sveobuhvatnu analizu poslovanja banke.
 
Predviđeno je da obavezujuće ponude budu podnete sredinom novembra ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija