Nedimović: Poljoprivrednici mogu da rade i tokom vikenda, počinje izvoz ulja i kvasca

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će u petak ponovo početi izvoz jestivog ulja i kvasca iz Srbije.
On je za televiziju Prva rekao da setva ide po planu i da je Vlada odlučila da poljoprivrednicima dozvoli da tokom vikenda rade na njivama i da ih niko neće dirati ako su na traktoru.
 
Nedimović je rekao da bi sutra Vlada trebalo da usvoji mere koje će omogućiti da se po povlašćenim uslovima daju krediti za ostvarivanje poljoprivredne proizvodnje i da će biti i sektorskih mera, kao i da će se ići na otvaranje elektronske zelene pijace.
 
Upitan o navodima da je jedan ratar uhapšen dok se vraćao sa njive, Nedimović je rekao da je to bio nesporazum i da je situacija prevaziđena.
  • Dzoni

    10.04.2020 12:38
    Nedime
    Ako jasem frezu umesto Traktor sta ce onda bitiii???
  • Kaćanka

    09.04.2020 20:49
    @Dejan
    Kvasca suvog"dr Oetker" ima u Idei, 4 kom 150din, a svežeg je bilo juče u Mikromarketu na Detelinari, 50g mislim 30din
  • kimi

    09.04.2020 20:27
    @Dejan
    Pa nije isto u Srbiji kad si traktorista i kad si Miskovic (74.g.).
    Zato i jesmo poslednja drzava na svetu u svemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija