Delegacija DFC od 21. septembra u Beogradu, najavljeno otvaranje kancelarije

Izvršni direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler najavio je da će 21. septembra u Beograd doći delegacija te korporacije u cilju otvaranja kancelarije.
Delegacija DFC od 21. septembra u Beogradu, najavljeno otvaranje kancelarije
Foto: Pixabay
Boler je na Tviteru napisao da su prošlonedeljni razgovori Beograda i Prištine u Beloj kući, tokom kojih je dogovoren dolazak DFC u Srbiju, bili istorijski.
 
"Nakon istorijskog dogovora između Srbije i Kosova prošle sedmice, šaljem delegaciju na visokom nivou u Beograd, počevši od 21. septembra, kako bismo otvorili našu DFC kancelariju i otpočeli projekte, ključne za ekonomsku normalizaciju", napisao je Borel na srpskom jeziku.
 
 
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež najavio je ranije dolazak predstavnika DFC-a u Beograd radi priprema za što skorije otvaranje kancelarije, prve u regionu, i brži početak realizacije dogovorenih projekata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.