Angažovani izvršitelji zbog naplate velikih dugova Montenegro erlajnsa

Aerodromi Crne Gore zatražili su usluge javnog izvršitelja kako bi naplatile milionski dug od nacionalnog avio-prevoznika Montenegro erlajnza (MA), pišu podgorički mediji.
Angažovani izvršitelji zbog naplate velikih dugova Montenegro erlajnsa
Foto: Pixabay
Krajem decembra, izvršitelj je uputio zahtev da se upiše zalog na pokretnu i nepokretnu imovinu avio-prevoznika, prenosi RTCG pisanje Dana.
 
Zalog je upisan na 26 službenih automobila, koji su u vlasništvu Montenegro erlajnza, ali za sada nema zvanične informacije koliko Aerodromi pokušavaju da naplate kroz usluge izvršitelja.
 
Prema nezvaničnim informacijama, radi se o sumi većoj od milion evra.
  • /

    13.01.2021 17:56
    /
    jel masnikosa?
  • Dragan

    12.01.2021 17:05
    Ah
    I mi smo 2019 angažovali i platili javnog izvršitelja jer Železnica Srbije nije po osnovu sudske presude isplatila dug radnicima za prekovtemeni,topli obrok.Pa je skinuto sa računa železnice dug+sudskitroškovi+triškovi naših advokata+kamata+trišak izvršitelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Šta stoji iza "turbo uzleta" Pro Tenta?

Iako je Pro Tent na kraju 2022. godine imao više od 8.600 radnika, najveći broj njih samo je formalno zaposlen u ovom preduzeću, a suštinski radi u Elektroprivredi Srbije.

Srbija nasuprot svetskog trenda

Nema države koja se ne hvališe najboljim kompanijama, stoga se i prave liste najvećih, bilo prema ukupnom poslovnom prihodu, bilo prema profitabilnosti.

Koja država EU je najzaduženija?

Javni dug zemalja Evrozone je na kraju četvrtog tromesečja 2023. godine pao sa 89,9 odsto u prethodnom kvartalu na 88,6 odsto, objavio je Evrostat.